Hogyan fogadd el magad?

Sikeres gyermek, boldog felnőtt

Hogyan fogadd el magad?Vannak emberek (gyermekek és felnőttek egyaránt), akik sosem elégedettek magukkal. „Vastag a combom. Nagy a hasam. Pisze az orrom. Túl magas vagyok. Túl alacsony vagyok.” – mondogatják, valahányszor önmagukra gondolnak vagy tükörbe néznek.

Hogyan fogadd el magad?Mondd, te elgondolkodtál már azon, hogy ami kívülről látható belőled, az csak egy kis része annak, aki te vagy? Amikor tükörbe nézel, csak egy kis részét látod az arcodnak, a testednek. Ez is te vagy, ez is a te részed, de a te egész személyiségednek csak kis része.

Ráadásul képzeld, mindannyian folyamatosan változunk. A te korodban ez a változás látványos, mert a mostani hónapban magasabb vagy, mint az előzőben. Az sem mindegy, milyen ruhát viselsz, mert az is alakítja a képet rólad.

Mindannyiunknak van teste, lelke, szelleme. Van önbizalmunk, értékrendünk, hangulatunk, ötleteink, gondolatvilágunk, érzéseink, hiedelmeink, és sorolhatnám vég nélkül azokat a tulajdonságokat, ami mind te vagy.

Fogadd el, hogy nagyon sokszínű és nagyon bonyolult egy ember személyisége, és ez alól te sem vagy kivétel. Mindent, ami emberi, engedj közel magadhoz, hiszen te is ember vagy.

Hogyan fogadd el magad?

Tanácsok sikeres gyerekeknek

Miért olyan fontos, hogy rend legyen körülötted? » Hogyan legyen minden nap jó napod? »

Hogyan fogadd el magad? » Hogyan legyen önbecsülésed? » Tanácsok az önbecsülésed növeléséhez »

Miért fogadd el magad MOST? » Az első menstruáció » Az első magömlés » A barátságról »

Hasonlítgatás » Hogyan legyél sikertelen? »

Sikeres gyermek, boldog felnőtt

Kamasz önbizalom növelő tréning

Kamasz önbizalom növelő tréning

Ha szeretnéd, hogy könnyebb kamaszkorod legyen, ha szeretnéd, hogy magabiztosan teljesíts a megnövekedett követelmények között is, ha szeretnéd, hogy harmonikusabbá váljanak a kapcsolataid, akkor gyere el a Kamasz önbizalom növelő tréningre.

Rendezvénynaptár:

Biztosítunk, hogy az egyedi igényeidet - az adott lehetőségeken belül - messzemenően figyelembe vesszük.

Kamasz önbizalom növelő tréning
Jelentkezz kamasz önbizalom növelő tréningre!

Jelentkezésed beérkezése után munkatársunk megerősítő emailt küld!

Kamasz önbizalom növelő tréning »

Csehák Hajnalka pszichológusSzia, Csehák Hajnalka vagyok. Amikor kislány voltam, folyton iskolást játszottam. Volt egy ajtó a házunkban, ami olyan zöldre volt festve, mint az iskolai táblák. Ez az ajtó volt a tábla, amire krétával írtam, rajzoltam, a babáim, mackóim voltak a gyerekek, én pedig a tanító néni voltam.

Később csendes és szégyenlős kamasz lettem. Kíváncsi voltam, de nem mertem a felnőttektől kérdezősködni, ezért a barátnőimmel összesúgva, tiltott könyveket olvasva próbáltam „felvilágosodni”. Akkor elhatároztam, hogy ha nekem gyerekem lesz, nálunk nem lesznek kényes kérdések.

Amikor felnőttem, először tényleg tanító néni lettem, azután pedig pszichológus. Most az a munkám, hogy válaszoljak a kényes kérdésekre és a szomorú felnőttek és gyerekek arcára mosolyt varázsoljak. Hogy közösen kitaláljuk, hogyan lehetnek boldogabbak.

Sikeres gyermek, boldog felnőtt

Kérdésed van? Tedd fel bátran!

További információ
Kérdezz tőlünk!

Kérdésed beérkezése után munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot!

Hogyan neveljünk sikeres és kiegyensúlyozott gyermeket?

Sikeres gyermek, boldog felnőtt

Sikeres gyermek

Sikeres gyermek Hírlevél

Sikeres gyermek tippek, megoldások elsőkézből.
Sikeres gyermek