Az első magömlés

Sikeres gyermek, boldog felnőtt

Az első magömlésEz a fiúk kiváltsága. Általában egy kicsit későbbi életkorban következik be, mint a lányok menstruációja, de 12-14 éves korban többnyire erotikus álom következtében, éjszaka történik meg az első magömlés.

Magömlés (Wikipédia cikk) »

A férfi nemi szervet is sokféleképpen nevezik, mi most az egyszerűség kedvéért hívjuk a tudományos nevén pénisznek. Amikor biológiailag éppen férfivá érik valaki, akkor egy éjszaka arra ébred, hogy a merev péniszéből valami kilövellt. Ezt a kilövellő váladékot nevezzük ondónak, vagy ejakulátumnak. Ez 2-3 milliliternyi sűrű, fehéresen áttetsző színű folyadék, mely körülbelül 300 millió spermasejtet tartalmaz.

Az első megömlés a legtöbb fiú esetében váratlan élmény, mert a fiúkat többnyire elfelejtik felkészíteni erre az élményre. Egy internetes fórumon olvastam egy 10 éves fiú kérdéseit az első magömlésről. Szeretett volna információhoz jutni, hogy fel tudjon készülni. Nagyon feldühítettek a felnőtt férfiak válaszai. Froclizták, ugratták a kérdezőt, és elbohóckodták a választ.

Pedig az első magömlés a fiúk életében ugyanolyan fontos esemény, mint a lányoknál az első menstruáció. Amikortól ez bekövetkezik, a fiúnak is lehet gyermeke, ha a kilövellő ondó a hüvelybe jut. A fiúkat kevésbé fenyegeti az idő előtt születő kisbaba réme, mert ők ebben az életkorban még kevésbé kezdik meg a szexuális életet, mint a lányok.

Az első magömlés

Tanácsok sikeres gyerekeknek

Miért olyan fontos, hogy rend legyen körülötted? » Hogyan legyen minden nap jó napod? »

Hogyan fogadd el magad? » Hogyan legyen önbecsülésed? » Tanácsok az önbecsülésed növeléséhez »

Miért fogadd el magad MOST? » Az első menstruáció » Az első magömlés » A barátságról »

Hasonlítgatás » Hogyan legyél sikertelen? »

Sikeres gyermek, boldog felnőtt

Kamasz önbizalom növelő tréning

Kamasz önbizalom növelő tréning

Ha szeretnéd, hogy könnyebb kamaszkorod legyen, ha szeretnéd, hogy magabiztosan teljesíts a megnövekedett követelmények között is, ha szeretnéd, hogy harmonikusabbá váljanak a kapcsolataid, akkor gyere el a Kamasz önbizalom növelő tréningre.

Rendezvénynaptár:

Biztosítunk, hogy az egyedi igényeidet - az adott lehetőségeken belül - messzemenően figyelembe vesszük.

Kamasz önbizalom növelő tréning
Jelentkezz kamasz önbizalom növelő tréningre!

Jelentkezésed beérkezése után munkatársunk megerősítő emailt küld!

Kamasz önbizalom növelő tréning »

Csehák Hajnalka pszichológusSzia, Csehák Hajnalka vagyok. Amikor kislány voltam, folyton iskolást játszottam. Volt egy ajtó a házunkban, ami olyan zöldre volt festve, mint az iskolai táblák. Ez az ajtó volt a tábla, amire krétával írtam, rajzoltam, a babáim, mackóim voltak a gyerekek, én pedig a tanító néni voltam.

Később csendes és szégyenlős kamasz lettem. Kíváncsi voltam, de nem mertem a felnőttektől kérdezősködni, ezért a barátnőimmel összesúgva, tiltott könyveket olvasva próbáltam „felvilágosodni”. Akkor elhatároztam, hogy ha nekem gyerekem lesz, nálunk nem lesznek kényes kérdések.

Amikor felnőttem, először tényleg tanító néni lettem, azután pedig pszichológus. Most az a munkám, hogy válaszoljak a kényes kérdésekre és a szomorú felnőttek és gyerekek arcára mosolyt varázsoljak. Hogy közösen kitaláljuk, hogyan lehetnek boldogabbak.

Sikeres gyermek, boldog felnőtt

Kérdésed van? Tedd fel bátran!

További információ
Kérdezz tőlünk!

Kérdésed beérkezése után munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot!

Hogyan neveljünk sikeres és kiegyensúlyozott gyermeket?

Sikeres gyermek, boldog felnőtt

Sikeres gyermek

Sikeres gyermek Hírlevél

Sikeres gyermek tippek, megoldások elsőkézből.
Sikeres gyermek