§ Jogi (felelősségi) nyilatkozat a Sikeres gyermek használatáról

Az Internet határai

§ Jogi (felelősségi) nyilatkozat a Sikeres gyermek használatárólA 21. században az Interneten korábban soha nem látott mennyiségú információ érhető el. Ez az élet minden területén így van, ezért számos olyan információ is elérhető, amely az egészséggel és a helyes életvezetéssel kapcsolatos.

Az Internet (www.sikeres-gyermek.hu) nem helyettesíti a pszichológus által végzett állapotfelmérést és a szakember által vezetett személyre szabott tréninget, amennyiben szükséges az orvosi kezeléseket. Az orvos által előírt terápia és gyógyszerezés csak az orvos utasítására változtatható meg.

Felelősség vállalás

§ Jogi (felelősségi) nyilatkozat a Sikeres gyermek használatárólA Sikeres gyermek (Lelki Titkaink Mentálhigiénés Stúdió, Mentalkomm Kft. ) nem vállal semmilyen felelőséget az esetlegesen előforduló bármiféle egészségügyi, anyagi, erkölcsi vagy egyéb károkért, amelyek a www.sikeres-gyermek.hu oldalon található információk félreértéséből, nem szakszerű alkalmazásából adódott.

Felhívjuk a figyelmedet, hogy honlapon megjelentetett anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely a Te vagy gyermeked problámájával vagy életvezetési tanácsok, nevelési módszerek alkalmazásával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják - amennyiben az szükséges - a pszichológussal vagy más szakemberrel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást, szükség esetén szakorvosi pszichoterápiás kezelést.

§ Jogi (felelősségi) nyilatkozat a Sikeres gyermek használatáról

Sikeres gyermek tréning

 • 1. Állapotfelmérés

  Két találkozásból áll. Az első találkozáskor 2x50 perc (megismerkedünk a szülővel és a gyermekkel, és a szükséges tesztek felvétele történik meg.

  A második találkozáskor a tesztek eredményeit ismertetjük a szülővel, tanácsokat adunk, módszereket tanítunk a szülőnek az eredményesebb gyermekneveléshez, válaszolunk a felmerülő kérdésekre, kialakítjuk a személyre szabott gyermeknevelési stratégiát.

  Ára: 17 000 Ft + ÁFA = 21 590 Ft

  Amennyiben írásos pszichológiai véleményt szeretne, annak külön díja van: 20 000 Ft + ÁFA

 • 2. Szülők felkészítése a sikeres gyermeknevelésre

  Az állapotfelmérést követően szabadon választható, alkalmanként 45 perc. A szülők személyre szabott felkészítése, a konkrét problémák orvoslása, az élethelyzetek megnyugtató megoldása, módszerek, eszközök megtanulása a konfliktusmentes, sikeres gyermekneveléshez.

  Ára: 9 000 Ft + ÁFA = 11 430 Ft/alkalom

 • 3. Gyermek viselkedés terápia

  Az állapotfelmérést követően szabadon választható, alkalmanként 45 perc. A gyermekkel történő személyre szabott foglalkozások, amelyek pszichológus vezetésével történnek, de szükség szerint bevonhatunk a gyermekkel való munkába óvónőt, mentálhigiénés szakembert, szociálpedagógust, pszichiátert is.

  Ára: 9 000 Ft + ÁFA = 11 430 Ft/alkalom

Helyszíne: 1036 Budapest 3. kerület, Szépvölgyi út 1/b. 4/15. térkép »

Jelentkezésed elfogadása után, az Állapotfelmérés időpontját pontosítjuk.

Biztosítunk, hogy az egyedi igényeidet - az adott lehetőségeken belül - messzemenően figyelembe vesszük.

Hogyan neveljünk sikeres gyermeket?
Jelentkezz sikeres gyermek állapotfelmérésre!

Jelentkezésed beérkezése után munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot az Álapotfelmérés időpont egyeztetése érdekében!

Amennyiben esetleg még nem vettél részt ilyen módszerekkel vezetett tréningeken, és egyelőre nem látod tisztán, miként lenne ez hasznos a számodra, kérjük oszd meg velünk kétségeidet, és ha lehetséges, közösen megtaláljuk a Neked megfelelő megoldást.

További információ
Kérdezz tőlünk!

Kérdésed beérkezése után munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot!

Csehák Hajnalka pszichológusCsehák Hajnalka vagyok. A felnőtt életem egy részében pedagógusként tanítottam és a gyermekvédelemben dolgoztam, majd valóra váltottam a dédelgetett álmomat: pszichológus lettem. Négy gyermekem született, akiket sosem szűnő szeretettel neveltem fel. S bár az irántuk érzett szeretetem sosem tűnt el, köteteket lehetne megtölteni azokkal a történetekkel, amelyek időnként az idegrendszeremet borzolták.

Szülőnek lenni: nagyon nehéz feladat. Tökéletes szülőnek lenni: elérhetetlen vágy. Elég jó szülőnek lenni: elérhető eredmény.

S a gyermekeink nem is kívánnak ennél többet, ha elég jó szülők vagyunk, a gyermekeink szeretni és küzdeni tudó felnőttek lesznek.

Hogyan neveljünk sikeres és kiegyensúlyozott gyermeket?

Hogyan neveljünk sikeres és kiegyensúlyozott gyermeket?

Sikeres gyermek

Sikeres gyermek Hírlevél

Sikeres gyermek tippek, megoldások elsőkézből.
Sikeres gyermek