Szerzői jogok és szerzői jogi panaszok

Szerzői jogok

Szerzői jogok és szerzői jogi panaszokA Weblap és annak tartalma a Sikeres gyermek (Lelki Titkaink Mentálhigiénés Stúdió, Mentalkomm Kft.) tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll.

A Weblapon megjelenő tartalom, az ott publikált cikkek mind a Sikeres gyermek (Lelki Titkaink Mentálhigiénés Stúdió, Mentalkomm Kft.) kizárólagos tulajdonát képezik.

Amennyiben erről másik féllel kötött írásos szerződés nem szól, a Sikeres gyermek (Lelki Titkaink Mentálhigiénés Stúdió, Mentalkomm Kft.) a Weblappal és annak tartalmával kapcsolatos összes jogot fenntartja.

Szerzői jogok és szerzői jogi panaszok

A Weblap dizájn és a honlap megvalósítása során alkalmazott szoftveres eljárások a Meniszkusz Kft. tulajdonát képezik és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A Weblapon felhasznált szoftveres megoldások és újítások mind a Meniszkusz Kft. kizárólagos tulajdonát képezik. Amennyiben erről másik féllel kötött írásos szerződés nem szól, a Meniszkusz Kft. a Weblap dizájnnal kapcsolatos összes jogot fenntartja.

Szerzői jogok és szerzői jogi panaszok

A Honlap használatának feltételei

A Sikeres gyermek (Lelki Titkaink Mentálhigiénés Stúdió, Mentalkomm Kft.) a honlapján található anyagok letöltését engedélyezi, azzal a feltétellel, hogy az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tarja.

A Honlapon található anyagokat kizárólag a Sikeres gyermek (Lelki Titkaink Mentálhigiénés Stúdió, Mentalkomm Kft.) engedélyével jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.

Szerzői jogok és szerzői jogi panaszok

Szerzői jogi panaszok

A Sikeres gyermek (Lelki Titkaink Mentálhigiénés Stúdió, Mentalkomm Kft.) és a Meniszkusz Kft. tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonát. Amennyiben véleménye szerint a Weblap olyan tartalmat, szoftveres megoldást, stb. publikált, mely sérti az Ön szerzői jogait, akkor kérjük ezt mielőbb tudassa cégünkkel », hogy a vitatott tartalmat eltávolíthassuk.

Szerzői jogok és szerzői jogi panaszok

Sikeres gyermek tréning

 • 1. Állapotfelmérés

  Két találkozásból áll. Az első találkozáskor 2x50 perc (megismerkedünk a szülővel és a gyermekkel, és a szükséges tesztek felvétele történik meg.

  A második találkozáskor a tesztek eredményeit ismertetjük a szülővel, tanácsokat adunk, módszereket tanítunk a szülőnek az eredményesebb gyermekneveléshez, válaszolunk a felmerülő kérdésekre, kialakítjuk a személyre szabott gyermeknevelési stratégiát.

  Ára: 17 000 Ft + ÁFA = 21 590 Ft

  Amennyiben írásos pszichológiai véleményt szeretne, annak külön díja van: 20 000 Ft + ÁFA

 • 2. Szülők felkészítése a sikeres gyermeknevelésre

  Az állapotfelmérést követően szabadon választható, alkalmanként 45 perc. A szülők személyre szabott felkészítése, a konkrét problémák orvoslása, az élethelyzetek megnyugtató megoldása, módszerek, eszközök megtanulása a konfliktusmentes, sikeres gyermekneveléshez.

  Ára: 9 000 Ft + ÁFA = 11 430 Ft/alkalom

 • 3. Gyermek viselkedés terápia

  Az állapotfelmérést követően szabadon választható, alkalmanként 45 perc. A gyermekkel történő személyre szabott foglalkozások, amelyek pszichológus vezetésével történnek, de szükség szerint bevonhatunk a gyermekkel való munkába óvónőt, mentálhigiénés szakembert, szociálpedagógust, pszichiátert is.

  Ára: 9 000 Ft + ÁFA = 11 430 Ft/alkalom

Helyszíne: 1036 Budapest 3. kerület, Szépvölgyi út 1/b. 4/15. térkép »

Jelentkezésed elfogadása után, az Állapotfelmérés időpontját pontosítjuk.

Biztosítunk, hogy az egyedi igényeidet - az adott lehetőségeken belül - messzemenően figyelembe vesszük.

Hogyan neveljünk sikeres gyermeket?
Jelentkezz sikeres gyermek állapotfelmérésre!

Jelentkezésed beérkezése után munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot az Álapotfelmérés időpont egyeztetése érdekében!

Amennyiben esetleg még nem vettél részt ilyen módszerekkel vezetett tréningeken, és egyelőre nem látod tisztán, miként lenne ez hasznos a számodra, kérjük oszd meg velünk kétségeidet, és ha lehetséges, közösen megtaláljuk a Neked megfelelő megoldást.

További információ
Kérdezz tőlünk!

Kérdésed beérkezése után munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot!

Csehák Hajnalka pszichológusCsehák Hajnalka vagyok. A felnőtt életem egy részében pedagógusként tanítottam és a gyermekvédelemben dolgoztam, majd valóra váltottam a dédelgetett álmomat: pszichológus lettem. Négy gyermekem született, akiket sosem szűnő szeretettel neveltem fel. S bár az irántuk érzett szeretetem sosem tűnt el, köteteket lehetne megtölteni azokkal a történetekkel, amelyek időnként az idegrendszeremet borzolták.

Szülőnek lenni: nagyon nehéz feladat. Tökéletes szülőnek lenni: elérhetetlen vágy. Elég jó szülőnek lenni: elérhető eredmény.

S a gyermekeink nem is kívánnak ennél többet, ha elég jó szülők vagyunk, a gyermekeink szeretni és küzdeni tudó felnőttek lesznek.

Hogyan neveljünk sikeres és kiegyensúlyozott gyermeket?

Hogyan neveljünk sikeres és kiegyensúlyozott gyermeket?

Sikeres gyermek

Sikeres gyermek Hírlevél

Sikeres gyermek tippek, megoldások elsőkézből.
Sikeres gyermek